Известие

Collapse
No announcement yet.

Dilema

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Dilema

Chelen udar , skyp remont , prodajba newazmojna za poweche ot 1500lv , kwo da q praq naprawo neznam da q prawq li da q ostawqm li.....

Ми ако имаш познат майстор тенекиджия-направи си я!

П.П.-не е моя работа да ти я направя тая забележка, но много ме дразни да чета маймуница...в България си,българин си, пиши на КИРИЛИЦА!

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

problema e tam che iskat da mi oderat kojata s ceni za chasti i to 2-a upotreba nqkoi da se seshta za chasti na po-ewtinichko

Comment

Първоначално публикувано от Слав
        в България си,българин си, пиши на КИРИЛИЦА!
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

и някой все пак ако има за продаване или идеи от каде може да се закупят евтини : преден капак,броня,маска,калник(десен),фар(десен),мигачи, радиатор климатик,радиатор масло,терморегулатор масло,капак ангренажна верига,хидравлична помпа.... ще ви бъда много благодарен ако ме насочите на някаде

Comment

обади се на италянеца - тел го има във форума - според мен ще ти е по-евтино пък транспорта до бургас ще се организира

Comment

Точно за това се ровичкам ама нещо съм неорентиран явно и не мога да го намеря адреса и телефона

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=632

Comment

Благодаря много

Comment

според мен я продай
                    ако наистина ти дават 1500лева след този удар

защото според писанята ти няма ти да си я правиш, а ще плащаш на майстори
                    и дори да намериш частите що годе прилично, от труда на другите няма как да спестиш
                    и накрая като теглиш чертата общата сума ще е като да си продал колата, да си додал парите и да си си купил друга, и вероятноста да караш по малкко ударена кола е реална, а пък вярвай ми разправията с майстори е ужасяваща

има и една поговорка "да не ти влеза майстор в къщата.."

Comment

Първоначално публикувано от голямата риба
                      според мен я продай
                      ако наистина ти дават 1500лева след този удар

защото според писанята ти няма ти да си я правиш, а ще плащаш на майстори
                      и дори да намериш частите що годе прилично, от труда на другите няма как да спестиш
                      и накрая като теглиш чертата общата сума ще е като да си продал колата, да си додал парите и да си си купил друга, и вероятноста да караш по малкко ударена кола е реална, а пък вярвай ми разправията с майстори е ужасяваща

има и една поговорка "да не ти влеза майстор в къщата.."
                      А и след такъв удар като я направиш после обикновенно излизат куп допълнителни проблеми къде от усукването къде от "разбиращите майстори"

Comment

Говорих с италианеца и ми каза доста добра цена за частите която вече се доближава доста до реалноста и мисля да я правя понеже за да взема такава като мойта трябва да донадя поне 4000 отгоре и пак няма да е същата понеже на мен мотора ми е на 10500 км без това вече съм глътнал вода поне като ще е гарга да е рошава а относно майсторите мисля че ще се постараят умея да мутевирвам

Comment

Working...
                        X