Chelen udar , skyp remont , prodajba newazmojna za poweche ot 1500lv , kwo da q praq naprawo neznam da q prawq li da q ostawqm li.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Dilema
Collapse
X
-
Ми ако имаш познат майстор тенекиджия-направи си я!
П.П.-не е моя работа да ти я направя тая забележка, но много ме дразни да чета маймуница...в България си,българин си, пиши на КИРИЛИЦА!
== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
-
и някой все пак ако има за продаване или идеи от каде може да се закупят евтини : преден капак,броня,маска,калник(десен),фар(десен),мигачи, радиатор климатик,радиатор масло,терморегулатор масло,капак ангренажна верига,хидравлична помпа.... ще ви бъда много благодарен ако ме насочите на някаде
Comment
-
Comment
-
според мен я продай
ако наистина ти дават 1500лева след този удар
защото според писанята ти няма ти да си я правиш, а ще плащаш на майстори
и дори да намериш частите що годе прилично, от труда на другите няма как да спестиш
и накрая като теглиш чертата общата сума ще е като да си продал колата, да си додал парите и да си си купил друга, и вероятноста да караш по малкко ударена кола е реална, а пък вярвай ми разправията с майстори е ужасяваща
има и една поговорка "да не ти влеза майстор в къщата.."
Comment
-
Първоначално публикувано от голямата рибаспоред мен я продай
ако наистина ти дават 1500лева след този удар
защото според писанята ти няма ти да си я правиш, а ще плащаш на майстори
и дори да намериш частите що годе прилично, от труда на другите няма как да спестиш
и накрая като теглиш чертата общата сума ще е като да си продал колата, да си додал парите и да си си купил друга, и вероятноста да караш по малкко ударена кола е реална, а пък вярвай ми разправията с майстори е ужасяваща
има и една поговорка "да не ти влеза майстор в къщата.."
Comment
-
Говорих с италианеца и ми каза доста добра цена за частите която вече се доближава доста до реалноста и мисля да я правя понеже за да взема такава като мойта трябва да донадя поне 4000 отгоре и пак няма да е същата понеже на мен мотора ми е на 10500 км без това вече съм глътнал вода поне като ще е гарга да е рошава а относно майсторите мисля че ще се постараят умея да мутевирвам
Comment
Comment